Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve sadık çkırmızıışması önemlidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Ayrıksı bir şgeri ise bapların tamamıyla celi duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak şayet yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve kategorik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Binalarda muayyen standartlarda durum alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalın almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma alanından yarar peyda etmek amacı ile yapılan, en bir küme 100 nefer kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına bentlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi yaşamını anayasa yer, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı kolu Yangın Merdiveni Kapısı acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu gibi kabil.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Güvenlik: Ivedi çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page